T Scan Kosten

Veel tandartsen nemen de tijd om af te wegen of de investering van de T Scan een juiste is. In deze tekst willen wij u graag uitleggen meer uitleggen over de T Scan kosten en wat de baten zijn van het werken met de T Scan.

De aanschafprijs van de T Scan bedraagt inclusief BTW €11.195,95.

Hiervoor krijgt u geleverd:

         T-Scan Novus handel

         20 x large HD sensors

         20 x small HD sensors

         2x large supports

         2x small supports

         Netwerklicentie t.w.v. €595,-

         Handel houder

T Scan kosten

Op het begin is het belangrijk dat de tandarts(en) zich wegwijs maken met de T Scan. Net zoals met andere nieuwe technische apparaten moet men ermee leren werken. Bij installatie krijgt u daarom ook een uitgebreide training om ervoor te zorgen dat u alle ins en out weet van de T Scan.

Maar wat is nu optimaal gebruik maken van de T Scan en hoe vaak moet u hem gaan inzetten? Wij adviseren om bij elke behandeling waarbij de articulatie of occlusie wordt aangepast uzelf te controleren met de T Scan. Dit houdt in dat u de T Scan elke dag wel minimaal 1 x moet gebruiken. Voor een hele werkweek houdt dit in dat u dus minimaal 5 scans hebt gemaakt. Voor een gehele maand houdt dit in dat u een doosje sensoren heeft gebruikt.

De sensoren worden per 20 stuks verkochten en kosten €7,- per stuk ex. BTW. Deze sensoren zijn patiënt gebonden maar echter meerdere keren te gebruiken, zo’n 25 tot 30 registraties. De kosten van de sensoren kunnen worden doorberekent aan de patiënt als techniekkosten.

Gebruikelijk is dat er elke maand een of twee doosjes met sensoren worden besteld om te kunnen scannen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om de T Scan aan te schaffen dan kunnen wij u ook een Financial Lease aanbieden. Deze bieden wij aan in samenwerking met BNP Paribas welke tegen zeer scherpe tarieven een leasecontract voor u kunnen opstellen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

6 + 3 =