DE T-SCAN

De T-Scan geeft u eindelijk echt accurate beetregistraties, een onmisbaar digitaal occulise en articulatie analyse systeem.

De T-Scan is het ideale én enige instrument voor het maken van nauwkeurige digitale occlusies en articulatie analyses. Het apparaat helpt u bij het verkrijgen van accurate informatie en maakt het visueel in 2D en 3D. U ziet in één opslag alle occlusale krachten en timing van het gebit van de patiënt.

De flinterdunne HD-sensor in combinatie met vernuftige software geeft u alle informatie voor een het maken van een optimale occlusie. Zo kunt u mogelijke schade aan dure tandheelkundige restauraties voorkomen.

De T-Scan kan zeer breed worden ingezet: niet alleen bij restauratieve tandheelkunde, maar ook bij gnathologische aandoeningen, orthodontie, endodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde. Vertrouw daarom niet langer op subjectieve informatie van articulatiepapier en ga voor accurate beetregistratie met de T-Scan® Novus!

150+ Tandartsen

Meer dan 135+ tandartspraktijken in de Benelux gebruiken de T-Scan. Benieuwd naar hun ervaring?

 

Digitale occlusies

Breng digitaal de occlusie in beeld en analyseer deze met behulp van de bijgeleverde software

Toepassingen

Inzetbaar voor: restauratief werk, gnathologische aandoeningen, orthodontie en implantologie

 

In de praktijk

Een onmisbare tool in de praktijk. De T-Scan is snel, accuraat en voorspelbaar.

Meer weten? Wij staan ten alle tijden klaar om u te helpen. WIlt u een demonstratie, meer uitleg over het gebruik, de kosten, de financieringsmogelijkheden of wat voor een andere vragen dan ook. Neemt u S.V.P contact met ons op?